Keepathlon 2.0

Keepathlon 2.0, of te wel KeepersXperience is een keepersmiddag of –ochtend met daarin diverse trainings-en spelvormen voor jeugdkeepers vanaf 6 jaar.

Het doel van deze activiteit is het kennismaken met het keepersvak, het beleven van professionele en sportieve trainingen en op een positieve manier gecoacht worden om een stapje verder te komen in het keepersvak.

De keepers worden op leeftijd en ervaring ingedeeld in groepen van ongeveer 6 keepers met minimaal 1 trainer per groep zodat er veel beweging en interactie is onderling.

KeepersXperience XL

KeepersXperience XL is ook een keepersactiviteit met trainingen en spelvormen, maar dan gedurende een hele dag. Daarin zijn lunch, t-shirt, gadget en een certificaat inbegrepen. Voor de middag zijn er veelal intensieve trainingen en na de middag de spelvormen, demonstratietraining van topkeepers of coordinatievormen als Life Kinetik.

In 2019 zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan de KeepersXperience XL, zodra locaties bekend zijn

KeepersXperience Indoor

KeepersXperience Indoor is een activiteit die plaatsvindt in een indoorhal waar op kunstgrasvelden getraind wordt. Vanwege de beperkte ruimte, heeft deze (mid)dag een intensief karakter waarbij conditie, snelheid, sprongkracht en behendigheid veel aan bod komen.

Daarnaast krijg je bij inschrijving halverwege het dagdeel een drankje en versnapering om nieuwe energie op te doen.

Zijkant afbeelding - events

IMG 6778

IMG 6748

Laatste nieuws

Like ons op facebook!