"Achter Challenge Arena zit een team met een visie. Een helder doel voor ogen hebben en daar je schouders onder zetten is van wezenlijk belang in het dagelijks leven en dat is de uitdaging. Met die visie willen we iets doen. Het tempo is níét belangrijk, maar elke stap vooruit is er weer 1”

En hoe is Challenge Arena geboren?

"Eigenlijk heeft Challenge Arena 1 doel: de keepers op de eerste plaats zetten'.
De keepersopleiding is ontstaan vanuit de passie voor sport en het verbeteren van de motoriek, tactiek en techniek bij (jeugd)keepers. We hebben ervaren dat er veel kinderen zijn die moeite hebben met hun bewegingsapparaat en daarbij kunnen wij hun ondersteunen, met name op het voetbalveld. Groepstraining, privéles, Life Kinetik oefeningen en loop- en coordinatievormen gebruiken wij om elk kind in zijn/haar eigen tempo naar hun persoonlijke doel toe te laten werken. Specifiek voor keepers hebben we de voor- en najaarscursussen KeepersXcersize.

Wij vinden het van belang om een duidelijke structuur en motivatie te handhaven, maar humor mag zeker niet ontbreken: een training niet gelachen is een training niet geleerd! "

Waarom Challenge Arena?

"Challenge Arena heeft altijd de belofte van het woord, zowel letterlijk als figuurlijk. Wij zijn betrouwbaar, komen onze afspraken na en maken duidelijke planningen met alle partijen. De werkzaamheden voeren we met veel enthousiasme, professionaliteit en passie uit en we zijn uiteraard flexibel inzetbaar. Deze flexibiliteit heeft zowel betrekking op de werktijden als op de tarieven; we zijn van mening dat alle opties bespreekbaar moeten zijn."

De ‘uitdaging’, challenge, zit er voor ons in om elke keeper vooruit te laten gaan. Binnen zijn eigen vereniging omhoog groeien bij de teamindeling, als persoon groeien, mentale vooruitgang boeken of misschien gescout worden bij een topclub.

Maurice en Sonja Bouten, het echtpaar die Challenge-Arena in het leven hebben geroepen, zijn het creatieve, marketingtechnische en sportieve duo. Echter: met zijn tweetjes lukt het niet om een organisatie als Challenge-Arena te laten leven, dus er is gelukkig veel hulp van trainers, adviseurs, ict’ers en vele anderen. Het blijft dan ook de uitdaging om samen met het team elke training, elke dag en elke week weer de kwaliteit te leveren die elke keeper verdiend.

Immers: elke keeper staat bij ons op nummer 1!

Laatste nieuws

Like ons op facebook!