Challenge-Arena organiseert keeperstrainingen en keepersevents.

Keeperstrainingen zijn er in het voor- en najaar (12x KeepersXcersize), in de zomer (6x KeepersXcersize SUMMER) en in de winter (6x KeepersXcersize INDOOR)

Keepersevents zijn er in het voorjaar in de vorm van keeperclinics (Keepathlon 2.0), keepersdagen (KeepersXperience XL), keeperskamp in de zomer (Keepers3Daagse) en keeperskamp in de winter (Winterkamp Zuid-Europa)

In 2020 wordt de LIVERPOOL XPERIENCE georganiseerd: DOE MEE!

 

Trainingen: KeepersXcersize:
KeepersXcersize: 10 trainingen in voorjaar en najaar op basis van het KeeperTotaalConcept in Maasbree, Maasbracht en Vierlingsbeek. Indeling in kleine groepen van maximaal 6 jeugdkeepers vanaf 6/7 jaar. De groepen worden op leeftijd, keeperservaring en motorische mobiliteit ingedeeld om op elk niveau persoonlijke doelen te behalen. De trainingen zijn op zondagochtend.

Bij inschrijving is er keuze uit:

KeepersXcersize Complete: startpakket bij eerste deelname bestaande uit 10 trainingen, feedback, certificaat en inclusief een trainingstrui. Totale prijs €169,-

KeepersXcersize Custom: vervolgpakket bestaande uit 10 trainingen, feedback en certificaat. Inschrijven hoor het hele seizoen van 20 trainingen is ook mogelijk.

In Horst en Maasbracht verzorgen we 14+ trainingen voor de gevorderde keepers, de SELECT trainingen op vrijdagmiddag en – avond. Vanuit wedstrijdgerichte situaties hebben we een trainingcyclus ontwikkeld waarbij we de complete keeper in oogschouw houden. Kracht, souplesse, coordinatie en innovatieve vormen voor het verbeteren van traptechnieken, overzicht en coaching.

De handschoenen en kleding worden geleverd door de keepersspecialist in de regio: Keepers-Xpert Limburg te Kronenberg.

Elke deelnemer krijgt 20% korting op de catalogusprijs.

Onze staff bestaat uit ervaren sportcoaches, docenten, gediplomeerde trainers en CIOS stagiaires. Hun focus ligt op het volgen van de bewegingsontwikkeling en de motoriek in alle disciplines.

Het hoofddoel is het verbeteren van de algehele bewegingscoördinatie en conditie op groeps en individueel niveau zodat elke keeper stappen vooruit gaat in zijn keepersvaardigheden.

Onze hoofdtrainer John Roorda heeft de supervisie over het geheel in Maasbree, Wim Waeijen in Maasbracht voor de KeepersXcersize en de SELECT 14+ groep en Hessel Verhoeven in Vierlingsbeek.

In Horst bij de SELECT 14+ trainingen zijn er 3 hoofdtrainers: Maarten van Elst, Eric van Rens en Maurice Bouten.

 

keepers xcersize

Trainingen: KeepersXcersize SUMMER en KeepersXcersize INDOOR.

SUMMERSCHOOL, zoals de KeepersXcersize SUMMER in de volksmond heet, bestaat uit 6 of 8 trainingen op het kunstgrasveld in Horst bij Wittenhorst. 1 a 2 per week kan er getraind worden vanaf de zomerstop tot aan de zomervakantie Zuid-Nederland. Het doel van deze trainingen is conditie houden, wedstrijdsituaties blijven onderhouden en technisch op peil blijven.

INDOORTRAININGEN in de winter zijn vanaf de winterstop voor junioren tot aan carnaval. De locaties zijn mooie indoorvelden in Noord-Limburg waar we al meerdere jaren een graaggeziene gast zijn. Op zaterdagnamiddag trainen we in Horst bij ‘In de Riet’ te Horst en op zondagochtend in Nieuw-Bergen bij indoorspeelparadijs ‘Ballorig Bergen (L)’. Het doel van deze trainingcyclus is het verwerken van ballen op klein en snel veld, explosiviteit en natuurlijk het conditie houden, wedstrijdsituaties blijven onderhouden en technisch op peil blijven.

EVENTS: KeepersXperience XL

Een hele keepersdag inclusief lunch, t-shirt en certificaat waarbij in circuitvorm getraind wordt en sportieve samenwerking hoog in het vaandel staat.

EVENTS: K3D (Keepers3Daagse)

3 gehele dagen trainen en leven als een prof aan het begin van zomervakantie Zuid-Nederland. In samenwerking met bevriende keeperstrainers is dit een uniek jaarlijks evenement. Ook de training-rust verhouding is voor elke keeper belangrijk zodat tijdens de rusttijden meer achtergrond info gegeven kan worden over materialen, spelregels, voetbalweetjes en andere verwachte onderwerpen.

K3D 2020 klein

EVENT: Winterkamp Zuid-Europa

In december, tussen 27 en 31 december, is het jaarlijks Keepers Winterkamp in Zuid-Europa. In de voorgaande jaren zijn we al in San Sebastian, Madrid, Sevilla, Barcelona en op Mallorca geweest. In 2021 staat Cyprus gepland met hulp van lokale trainers en profs.

5 dagen lang trainen, sportief samenzijn, familie activiteiten, lekker eten, gezellig borrelen, een mooi keeperstenue en te gekke prijzen zijn onlosmakelijk verbonden aan het winterkamp.

 

 

Zijkant afbeelding - wat doen we

IMG 6725

IMG 6819

Calella 332

IMG 6778

BAR 0717