De feestdagen staan voor de deur! Het zal anders zijn als anders, maar even goed..... Dus nog keepershandschoenen, keepersgear, keeperswear of een sportief december cadeau nodig? Profiteer dan van de HOGE KORTINGEN, 1+1 deals en EVENTSALE bij Keeper-Xpert Keepershop Kronenberg, Limburg van 11 t/m 21 november. Afspraak maken is aan te raden; bel of app dus gerust: 06-1350 9750.
WINTERSTOP? Bij de meeste clubs liggen de trainingen dan stil en is e op voetbal- en keepersgebied weinig te beleven....
MAAR wij zijn blij dat we met alle jeugdkeepers t/m JO17 lekker mogen trainen en hebben voor deze doel-groep goed nieuws!!!
INDOORTRAININGEN van december t/m februari op 2 locaties gaan -Corona-proof- door! In Horst op zaterdagnamiddag en in Nieuw-Bergen op zondagochtend kun je fit blijven! 6x trainen, in Bergen 1 uur zeer intensief. In Horst 1,5 uur intensief en wedstrijfgericht. Meer info: bel/app gerust: 06-10 86 76 36 of schrijf je snel in, want VOL=VOL! Aanmelden: klik HIER
WINTER 2 DAAGSE in HORST op 29 en 30 december!
Op het kunstgras van rksv Wittenhorst wordt een keepers2daagse georganiseerd! 2 dagen van 9.00 -16.30 uur. Corona-proof, in kleine groepen, met inachthouding van de geldende RIVM-regels. Trainingstrui en lunchpakket zijn in begrepen! Doe je mee? VOL=VOL! Aanmelden: klik HIER

TOT ZIENS in de keepershop of op de velden!

Keepers en keepsters, opgelet! De eerste keepers 2 Daagse komt er aant! Jij wilt fit en scherp aan het voetbalseizoen starten; aarzel dan niet!

De Keepers2Daagse bij Woezik kan er met jouw enthousiasme en inzet voor zorgen dat jij voor cleansheets kunt gaan!
Voetenwerk, coordinatie, tactisch inzicht, behendigheid en wedstrijdsituaties zullen, onder andere, getraind worden tijdens de tweedaagse op 7 en 8 augustus as.

We zien je dus graag verschijnen op de mooie velden in Sevenum bij Woezik in Wijchen voor 2 dagen lang sportief plezier en een super kickoff voor voetbalseizoen 20-21!

Aanmelden: https://challenge-arena.nl/inschrijven/keeperstraining-keepersdag-keepersclinic

Keepers en keepsters, opgelet! Jij wilt fit en scherp aan het voetbalseizoen starten; aarzel dan niet!

De Keepers2Daagse in Sevenum kan er met jouw enthousiasme en inzet voor zorgen dat jij voor cleansheets kunt gaan!
Voetenwerk, coordinatie, tactisch inzicht, behendigheid en wedstrijdsituaties zullen, onder andere, getraind worden tijdens de tweedaagse op 14 en 15 augustus as.

Om het event compleet te maken hebben we een stoer JAKO keeperstenue (Dank je wel, Luc Jansen) toegevoegd en 2 dagen een heerlijke lunch (mede dankzij Keurslager Ferry Janssen), certificaat, gadget en TOPDEALS van o.a. GLADIATOR SPORT (top, Walter Schuurman) via de Keepershop Keeper-Xpert Limburg.

Onze Sponsoren deze dag zijn onmisbaar: Maurice Kassenbouw B.V.Electro Gommans en HS Autoparts... Dank je wel dat jullie ons steunen in 2020!

We zien je dus graag verschijnen op de mooie velden in Sevenum bij Sparta'18 voor 2 dagen lang sportief plezier en een super kickoff voor voetbalseizoen 20-21!

Aanmelden: https://challenge-arena.nl/inschrijven/keeperstraining-keepersdag-keepersclinic

GRATIS KEEPERSTRAINING

keepers xcersize 

Jeugdkeepers Noord- en Midden-Limburg en omgeving: OPGELET! KEEPERSTRAINING gaat weer van start vanaf 8 maart 2020.

 

Elke week is er de mogelijkheid voor een GRATIS PROEFTRAINING in Horst, Maasbree, Maasbracht of Vierlingsbeek voor alle jeugdkeepers en jeugdkeepsters van midden-Limburgse verenigingen vanaf 6/7 jaar als voorloper voor de trainingen.

De keepers worden tijdens deze gratis training getraind door de trainers van Challenge-Arena Keepersopleidingen waarbij de modernste en meest innovatieve houdings-, vang-, glij-, en zweeftechnieken worden uitgelegd en toegepast in kleine groepen. Positieve feedback en veel oefentijd is een belangrijk uitgangspunt.


Op zondagochtend begint het om 09.30 uur met een warming-up en eindigt om 11.30 uur.
De kleedruimtes en de kantine zijn open een half uur voor aanvang van de training

Omdat er zeker van te zijn dat er voldoende keeperstrainers aanwezig zijn, vragen wij de keeper zich aan te melden voor een GRATIS TRAINING via onze website:http://www.challenge-arena.nl/inschrijven/keeperstraining-keepersdag-keepersclinic

Dit kan ook per e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info over Challenge-Arena: Maurice Bouten, hoofdtrainer, 06-10 86 76 36.

Laatste nieuws

Like ons op facebook!