In 2012 is Challenge-Arena begonnen als keeperschool met enkele deelnemers. In 2022 is de vereniging uitgegroeid tot een volwaardige opleiding met ruim 100 keepers per week op de velden van diverse locaties, events in binnen-en buitenland en een mix van ervaren trainers en veelbelovende jeugdige talenten die naast een vaste plek onder de lat ook de kneepjes van het trainersvak aan het leren zijn. Kortom: Challenge-Arena heeft inmiddels 10 jaar ervaring, dus op naar de toekomst!

In december 2023 staat het winter keeperskamp gepland met als zonnige bestelling MALAGA. Trainen, family-fun, padel, sportief plezier en winterzon staan sowieso gepland; voeg JIJ daar betrokkenheid, beleving en onuitwisbare herinneringen aan toe? Meld je dan snel aan!

Keepers en keepsters, opgelet! Jij wilt fit en scherp aan het voetbalseizoen starten; aarzel dan niet!

De Keepersdage in Sevenum kan er met jouw enthousiasme en inzet voor zorgen dat jij voor cleansheets kunt gaan!
Voetenwerk, coordinatie, tactisch inzicht, behendigheid en wedstrijdsituaties zullen, onder andere, getraind worden tijdens de KeepersXperience XL op 14 mei 2021.as.

Om het event compleet te maken hebben we een stoer JAKO shirt (Dank je wel, Luc Jansen) toegevoegd en een heerlijke lunch (mede dankzij Keurslager Ferry Janssen), certificaat, gadget en TOPDEALS van o.a. GLADIATOR SPORT (top, Walter Schuurman) via de Keepershop Keeper-Xpert Limburg.

Onze Sponsoren deze dag zijn onmisbaar: Maurice Kassenbouw B.V.Electro Gommans en HS Autoparts... Dank je wel dat jullie ons steunen in 2023!

We zien je dus graag verschijnen op de mooie velden in Sevenum bij Sparta'18 voor een hele dag lang sportief plezier en een super afsluiting voor voetbalseizoen 22-23!

Aanmelden: https://challenge-arena.nl/inschrijven/keeperstraining-keepersdag-keepersclinic

Laatste nieuws

Like ons op facebook!