LIVERPOOL XPERIENCE 2021 

 


 

 

Zin een sportief buitenlands avontuur? Doe dan mee aan de KEEPERS Xperience XL Liverpool te Horst en laat jouw keeperstalent zien!

Keeperstrainers staff lid JACK ROBINSON van LIVERPOOL FC en scout van Liverpool komt naar Nederland om te trainen en scouten. Hij is op zoek naar keeperstalent voor in zijn jeugdopleiding.

Is dat echts iets voor jou? Doe dan mee aan de Liverpool Xperience 2021 in Horst!

jack R Liverpool001

In juni komt JACK ROBINSON, een van coaches naast JOHN ACHTERBERG, trainer van ALLISON BECKER om trainingen te verzorgen voor Nederlandse keepers. Hij heeft meegewerkt aan het succes van Liverpool, ondermeer de winst van de Champions League. Als keeperstalent opvalt, wordt hij/zij uitgenodigd voor een trainingsstage in de UK. Hij heeft al meerdere talenten gescout, op stage gehad en een contract kunnen aanbieden bij Engelse en Nederlandse topclubs.

De Liverpool Xperience 2021 is in Horst op de velden van Wittenhorst, daar waar eigenlijk elk jaar het toneel is voor nationale en internationale clubs om op trainingskamp te gaan.

 

De LIVERPOOL XPERIENCE WEEK 2021 ziet er in principe als volgt uit:

LIVERPOOL MASTERCLASS, keepers JO13 t/m JO23. Kantine open vanaf 17 uur, training vanaf 17.30 uur.  

KEEPERS XPERIENCE XL LIVERPOOL, keepers JO7 t/m JO13. Kantine open vanaf 13.30 uur, training vanaf 14 uur.

KEEPERTRAINERS WORKSHOP, voor alle keeperstrainers mmv van oa. JACK ROBINSON. Aanmelden niet nodig; kosten 25 euro incl. certificaat, foto's, gadget en consumptie. Op de avond zelf te voldoen. Pinnen mogelijk.

 Zien we jou in Horst tijdens de LIVERPOOL XPERIENCE 2021? Elk keeperstalent vanaf 6/7 jaar is welkom!

 

Laatste nieuws

Like ons op facebook!