Jeugdkeepers Noord- en Midden-Limburg en omgeving: OPGELET! KEEPERSTRAINING gaat van start vanaf 8 september 2019 as.

 

Op zaterdagnamiddag 31 augustus of zondagmorgen 1 september. is er een KICK-OFF clinic in Horst of Maasbracht voor alle jeugdkeepers en jeugdkeepsters van midden-Limburgse verenigingen vanaf 6/7 jaar als voorloper voor de trainingen.

De keepers worden tijdens deze clinic getraind door de trainers van Challenge-Arena Keepersopleidingen waarbij de modernste en meest innovatieve houdings-, vang-, glij-, en zweeftechnieken worden uitgelegd en toegepast in kleine groepen. Positieve feedback en veel oefentijd is een belangrijk uitgangspunt.
De clinic op zaterda begint om 18.00 en eidigt rond 20.00 uur. Op zondagochtend begint het om 09.30 uur met een warming-up en eindigt om 11.30 uur.
De kleedruimtes en de kantine zijn open een half uur voor aanvang van de clinic.
Tevens is er gelegenheid voor het passen en aankopen (PIN aanwezig) van keepershandschoenen, keeperskleding van webshop Keepers-Arena met mooie aanbiedingen en hoge kortingen.

Omdat er zeker van te zijn dat er voldoende keeperstrainers aanwezig zijn, vragen wij de keeper zich aan te melden voor 15 augustus a.s. bij ons o.v.v. naam, leeftijd en het team waarin je komend seizoen speelt.

Dit kan per e-mail of via de app:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info over Challenge-Arena: 06-10 86 76 36.

Laatste nieuws

Keepers Arena

Keepers Arena E8247 1

Like ons op facebook!

Begunstigers

Webshop Keepers-Arena 

JAKO teamwear Benelux

KERNgezond Noord-Limburg

Elite Sport Benelux

Contactgegevens

(M) 06 - 13 50 97 50
Whattsapp: 06 - 10 86 76 36
(E) info@challenge-arena.nl

KEEPERS-ARENA (web)shop - events